26
aug.

Iti prezentam mai jos trei dintre locatiile in care poti ajunge cu autorulota si te poti bucura de casa ta pe malul marii.

Plaja Corbu Aflata intr-un top  al celor mai frumoase plaje din lume, la cativa kilometri de Navodari, plaja Corbu este un colt de Rai. Aceasta a fost declarata cea mai frumoasa  plaja salbatica din Romania.

Plaja Corbu iti ofera experienta unei zi de plaja fara sezlong, direct pe nisipul auriu si imaculat, fara muzica pe fundal, doar glasurile veselilor pescarusi si valurile spumoase care invaluie tarmul.  Aici poti practica : scufundarile, windsurfing sau snorkeling.

Plaja Vadu este un exemplu care ne arata ca exista plaje linistite si in Romania si ca nu trebuie sa parasesti tara ca sa gasesti o plaja cu nisip fin si curat, departe de muzica tare si aglomeratie.

Vama Veche

Exista o regula nescrisa conform careia toti cei care ajung la Vama Veche trebuie sa stea la cort pe plaja sau in campinguri pentru a intra cat mai mult in spiritul adevarat  al Vamii .
Cu un  aspect hippie si usor salbatic , Vama Veche fuge de tipare, de etichete, de reguli bine stabilite.
Vama este locul care iti hraneste toate simturile: nostalgia, marea de un albastru turcoise, lumea chill, haosul organizat, muzica, magia locului , relaxarea si mancarea.

vama-veche

Trimite un comentariu