Excursie cu autorulota  Toamna in Transilvania 

Zâna Toamna, frumoasă şi nostalgică, a poposit şi pe meleagurile noastre … peisaj ce ne încarcă sufletul cu emoţie şi culoare.

Clientii nostri, pornind in calatorie cu autorulota fara a sti exact unde  merg, dar cu gândul de a surprinde în câteva poze, culorile toamnei,curcubeele acestea de frunze, dar nu pe marginea unei străzi din oraş, ci undeva în mijlocul naturii, departe de zgomot, departe de confortul acela care te face să ai impresia ca el e cel mai important şi pentru care, fără să-ţi dai seama, îţi pierzi timpul şi sufletul şi viaţa uneori.

Clientii au inchiriat autorulota la finalul lunii octombrie, vremea a fost mai mult decat darnica, temperaturi de peste 25 grade. O toamna calda si blanda care te imbie sa te bucuri de natura.

“De la fereastra autorulotei am putut admira  padurile de fag din Mulţii Bucegi https://ro.wikipedia.org/wiki/Mun%C8%9Bii_Bucegi si Piatra Craiului https://ro.wikipedia.org/wiki/Mun%C8%9Bii_Piatra_Craiului parcă vopsite de un copil, în roşu, galben şi portocaliu. Printre goruni, stejari, sau fagi însă, brazi invidioşi parcă pe culorile calde stau totuşi drepţi.

Dupa un drum de poveste, am poposit in Amfiteatrul Transilvaniei  la câteva minute “în sus” de Bran http://www.castelulbran.ro/   .Priveliștea spectaculoasă asupra munților , un tablou atât de reprezentativ României sălbatice și totuși atât de atipic în contextul ospitalității locale.

Amfiteatru Transilvaniei-

Profitand de vremea perfecta, am  facut un gratar in aer liber, autorulota este dotata cu toate accesoriile necesare asadar trebuie doar sa pui carnea /legumele pe gratar si sa te bucuri de festin.

Excursie cu autorulota  Toamna in Transilvania 

Din dorinta de a explora cat mai multe locuri , am pornit din nou la drum. De data aceasta catre Lacul Sfanta Ana  https://ro.wikipedia.org/wiki/Lacul_Sf%C3%A2nta_Ana

Lacul Sfanta Ana este un lac vulcanic, fiind singurul astfel de lac de pe intreg teritoriul Romaniei, avand o forma aproape circulara, similar cu o paleta de pictor.Este situat pe teritoriul judetului Harghita , in masivul Ciomatu, in apropiere de Baile Tusnad.  Lacul isi completeaza apele numai din precipitatii, neavand izvoare.  In apa nu exista oxigen, motiv pentru care in aceasta nu traieste nici o vietate.

Cu autorulota in Transilvania Cu autorulota Socool la Lacul Sf Ana

Autorulota este prevazuta cu o centrala termica cu boiler TRUMA COMBI 4  cu ajutorul careia poti creste si mentine temperatura optima in autorulota. Cele doua butelii de gaz asigura caldura si apa calda pentru minim 20 zile.

Autorulota dispune de  o terasa mare, asadar poti sta la umbra sau te poti adaposti de cativa picuri de ploaie , bucurandu-te de aerul curat.”

Fiecare anotimp are frumuseţea lui, natura se metamorfozează de fiecare dată…la fel cum, fiecare etapă a vieţii omului are frumuseţea ei. Frunzele ce cad, simfonia de culori, nostalgia inimii, parfumul roadelor… fac parte din miracolul naturii.

Idei pentru alte destinatii gasiti pe blog:

Excursie cu autorulota  Toamna in Transilvania 

Tirol – Austria, Lido di Jesolo – Italia

 

 

Cu autorulota prin Romania – Traseu recomandat de clienti

 

www.socool.ro/category/adventure/

 

 

Trimite un comentariu