06
oct.

Anul acesta ne-am propus o altfel de vacanță și anume să închiriem un camper.
A fost ceva…altceva față de vacanțele pe care le-am petrecut în anii precedenți gen: hotel 4-5* masă all inclusiv sau demipensiune și cum s ar spune ” totul pe tavă ”
Cu această ocazie am cunoscut o familie minunată, oameni adevărați care ne au închiriat ” jucăria ” care ne-a dus în vacanța propusă.
Bineînțeles am primit instrucțiunile de rigoare după care am pornit la drum.

Dacă îți stabilești un traseu și te organizezi iese ” totul că la carte ” noi fiind începători, am avut și stress,dar am avut parte de o vacanță minunată.
Este un avantaj să mergi într-o astfel de experiență pentru că ai posibilitatea să vizitezi,să savurezi peisaje mirifice să-ți hrănești sufletul cu frumusețe, aer curat să te încarci cu energie pozitivă și să descoperi cîte minunății îți poate oferi mama natură gratis.

O parte din vacanta am petrecut-o in acesta zona splendida TIROL , AUSTRIA https://ro.wikipedia.org/wiki/Tirol_(land)  iar in  a doua parte am facut o excursie pe litoral, in Italia in renumita statiune LIDO di JESELO  https://en.wikipedia.org/wiki/Lido_di_Jesolo

Camping Zogghof,  https://www.camping-zoegghof.com   o opțiune perfecta pentru călătorii ca dumneavostra vs. În timpul șederii dvs., profitați de  facilitățile oferite, inclusiv o cafenea și o terasă la soare. Camping Zogghof oferă WiFi gratuit. Oaspeții sunt, de asemenea, bineveniți să se bucure de o piscină și un lounge. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant cu fructe de mare, poate doriți să vizitati  Sportarena Passeier https://www.sportarena.it/de/   în timpul cazării la Camping Zogghof unde puteti descoperi o ofertă bogată, plină de mișcare și multe altele. Vă puteți distra în piscină, în sala de alpinism, pe aleea de bowling, kickboxing, pe terenurile de tenis sau puteti sa jucati volei pe plajă .

În timpul vizitei, asigurați-vă că vizitați Passo del Giovo (0,8 km),  https://it.wikipedia.org/wiki/Passo_di_Monte_Giovo   care este o atracție populară la câțiva pași de camping.  Camping Zogghof pune la dispoziție tot ce este mai bun din San Leonardo din Passiria, https://ro.wikipedia.org/wiki/San_Leonardo_in_Passiria făcându-ți șederea atât relaxantă, cât și plăcută.

Campingul Dei Dogi JESELO  https://campingparkdeidogi.com/  este situat la doar câțiva pași de mare, într-o frumoasă porțiune de coastă  care se intinde până la gura râului Piave. https://ro.wikipedia.org/wiki/Piave

În fața campingului puteți lua autobuzul,puteti strabate plaja lungă din Jesolo 15 Km și puteți coborî acolo unde va place cel mai mult sau puteti sa  mergeți la Punta Sabbioni https://it.m.wikipedia.org/wiki/Punta_Sabbioni   de puteți lua barca cu motor care vă va duce direct la Piazza San Marco din Veneția, https://ro.wikipedia.org/wiki/Pia%C8%9Ba_San_Marco

Toate acestea cu un singur bilet pe care îl puteți achizitiona de la birourile din camping. Seara, drumul principal devine și o stradă comercială pietonală, cea mai lungă din Europa. Acest lucru vă permite momente de relaxare de neuitat în Campingul Dei Dogi JESELO .

“Jucăria ” cum îi spunem noi îți oferă 100% confortul de care ai nevoie chiar nu simți lipsa unui hotel.
Recomand cu căldură www.socool.ro încercați o astfel de vacanță și vă asigur că nu veți regreta.

Multumiri  clientiilor Otto si Corina din Baia Mare.

 

 

TIROL , AUSTRIA https://ro.wikipedia.org/wiki/Tirol_(land)

Camping Zogghof, https://www.camping-zoegghof.com

Trimite un comentariu